
Urządzenia i Akcesoria
Malinowo-kakaowa gryczanka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
130 g wody
-
40 g kaszy gryczanej, niepalonej
-
30 g banana, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
30 g mleczka kokosowego
-
60 g twarogu, chudego podzielonego na kawałki
-
20 g orzechów, mieszanych np. laskowych, nerkowca, macadamia lub orzeszków piniowych
-
70 g malin, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
5 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
2 kostki gorzkiej czekolady (ok. 10 g), starte, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
615.8 kcal /
2576.5 kJ
Białko
24.2 g
Tłuszcz
33.1 g
Węglowodany
62.8 g
Błonnik
15.3 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
382.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Owsianka dyniowa
25 min
Budyń kokosowy z malinami
15 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Jaglany koktajl z tahini
15 min
Budyń jaglany z borówkami i masłem orzechowym
40 min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 min
Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
40 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20 min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15 min
Pieczona owsianka z borówkami i orzechami
1 h