Ravioli burro e salvia

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 110 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 330 g di bietole, le foglie
  • 330 g di spinaci baby freschi
  • 8 g di sale
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 330 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 400 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 4 uova
  • 20 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 65 g di burro
  • 8 foglie di salvia fresca

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 711.7 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 45.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...