Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Trofie
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di farina tipo 0
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4625 kJ / 1106 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 264.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 1000 mg
Alternatywne przepisy
Pasta sfoglia
3u. 40min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca (vegan)
1sa 10 dk
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min
Bignè con crema pasticcera
3h