Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00
-
90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
22 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
8962.1 kJ /
2142 kcal
Tłuszcz
166.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
103.5 g
Węglowodany
146.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Latte fritto genovese
5 godz. 40 min
Pasta brisée
10 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Babà napoletano
2 godz. 45 min
Croissant
7 godz. 30 min
Pane in padella
18 godz.
Pane contadino
19 godz.
Torta salata pasquale
2 godz.
Torta Saint Honoré
5 godz. 50 min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min