Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00
-
90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
-
2 pizzichi di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
22 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
8962.1 kJ /
2142 kcal
Tłuszcz
166.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
103.5 g
Węglowodany
146.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Fatayer agli spinaci
2 godz. 20 min
Chiacchiere salate
55 min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Croissant
7 godz. 30 min
Pane semplice
4 godz.
Pane contadino
19 godz.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min