Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8962.1 kJ / 2142 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 146.1 g
- Tłuszcz
- 166.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 103.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Cornetti brioche
6h 30min
Pasta sfoglia veloce
1h 20min
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2 godz.
Primo sale
13h 30min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Tortellini alla bolognese
1h 20min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min