
Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Polenta with Mushrooms
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
baby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
557 kcal /
2330 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
1331 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Basil Pesto
10 min
Minestrone
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Basic Farro
35 min
Lemon Risotto
30 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Mushroom Risotto
30 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Risotto with Broccolini
35 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min