Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms, quartered
lub 16 oz cremini mushrooms, quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 oz baby arugula, to serve
- 8 oz goat cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1331 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Apple Wild Rice
50min