Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Polenta with Mushrooms
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
16 oz cremini mushrooms, quarteredbaby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1331 mg
Białko
17 g
Kalorie
2330 kJ /
557 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min