Urządzenia i Akcesoria
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
-
onions halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
carrots medium1 - 2
-
zucchini large1
-
water plus extra for soup14 oz
-
salt2 level tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces16 oz
-
16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.)chicken breast fillets cut into strips (2 in. x ¾ in.)16 oz
-
1 tbsp creamunsalted butter (opcjonalnie)½ oz
Sauce
-
2 oz cream, min. 30% fatcrème fraîche2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1269 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Berry Dream
10 Min
Cream Cheese Spread with Radishes
5 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.