Urządzenia i Akcesoria
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
-
onions halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
carrots medium1 - 2
-
zucchini large1
-
water plus extra for soup14 oz
-
salt2 level tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces16 oz
-
16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.)chicken breast fillets cut into strips (2 in. x ¾ in.)16 oz
-
1 tbsp creamunsalted butter (opcjonalnie)½ oz
Sauce
-
2 oz cream, min. 30% fatcrème fraîche2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1269 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sangria
10 min
Berry Dream
10 min
Cream Cheese Spread with Radishes
5 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
50 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Marsala
40 min
5-Second Rainbow Salad
5 min