
Wersje kompatybilne
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots medium
- 1 zucchini large
- 14 oz water plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets cut into strips (2 in. x ¾ in.)
lub 16 oz turkey breast fillets, skinless cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter (opcjonalnie)
lub 1 tbsp cream (opcjonalnie)
Sauce
-
2
oz crème fraîche
lub 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley leaves only
- 1 egg yolk (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 304 kcal / 1269 kJ
- Białko
- 31 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Greek Style Pork Stew
50 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Vegetable Soup
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min