Urządzenia i Akcesoria
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
-
onions halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
carrots medium1 - 2
-
zucchini large1
-
water plus extra for soup14 oz
-
salt2 level tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces16 oz
-
16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.)chicken breast fillets cut into strips (2 in. x ¾ in.)16 oz
-
1 tbsp creamunsalted butter (opcjonalnie)½ oz
Sauce
-
2 oz cream, min. 30% fatcrème fraîche2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1269 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Apple Tart
1 godz.
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Fish Sticks
2 godz. 30 min
Minestrone
45 min
Vegetable Soup
35 min
Antioxidant Detox Juice
10 min