Wersje kompatybilne
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
lub 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter (opcjonalnie)
lub 1 tbsp cream (opcjonalnie)
Sauce
-
2
oz crème fraîche
lub 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 304 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chocolate Avocado Dream
15min
Spidey Chicken à la King
40min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Beef Stroganoff
40min
Beef Stroganoff
1h
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Asparagus Cream Soup
25min