Wersje kompatybilne
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
lub 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter (opcjonalnie)
lub 1 tbsp cream (opcjonalnie)
Sauce
-
2
oz crème fraîche
lub 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 304 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Vegetable Soup
35 min
White Fish Salad
35 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Sangria
10 Min