Urządzenia i Akcesoria
Heirloom Tomato Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chili1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces5 oz
-
English cucumber cut into pieces6 oz
-
heirloom tomatoes quartered24 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
450.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
807.7 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chill Out
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Borscht
25 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Mushroom Risotto
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min