Urządzenia i Akcesoria
Heirloom Tomato Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chili1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces5 oz
-
English cucumber cut into pieces6 oz
-
heirloom tomatoes quartered24 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
450.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
807.7 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chill Out
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Carrot Top Pesto
5 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Basil Pesto
10 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min