
Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Turkey Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
corn tortillas cut into strips (¼ in. x 1 in.)4
-
cheddar cheese2 oz
-
cilantro leaves and tender stems8 sprigs
-
white onions halved6 oz
-
garlic cloves2
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
tomato paste1 oz
-
turkey broth32 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
turkey cutlet, cut into pieces (1 in.)8 oz
-
frozen corn6 oz
-
canned black beans rinsed, drained4 oz
-
fresh tomatoes diced4 oz
-
avocado diced1
-
sour cream4 tbsp
-
lime cut into small wedges, to garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
781 kcal /
3268 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Turkey Chili
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Broccoli and Cheddar Soup
40 min