Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
TM6 TM5

Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers

4.6 (15 ocen)

Składniki

  • 3 oz Monterey Jack cheese, cubed
  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 oz panko
  • 10 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 32 oz water
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 6 oz wild rice
  • 6 bell peppers, mixed (red and yellow)
  • 2 tbsp olive oil, divided
  • 4 oz red onions, in pieces
  • 3 garlic cloves
  • 8 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz all-purpose flour
  • 10 oz breakfast turkey sausages, uncooked, casings removed, diced (½ in.)
  • 2 oz cream cheese, cubed
  • 3 oz baby spinach

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1866 kJ / 446 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy