
Urządzenia i Akcesoria
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
panko1 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
water32 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
wild rice6 oz
-
bell peppers, mixed (red and yellow)6
-
olive oil divided2 tbsp
-
red onions in pieces4 oz
-
garlic cloves3
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
breakfast turkey sausages uncooked, casings removed, diced (½ in.)10 oz
-
cream cheese cubed2 oz
-
baby spinach3 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
446 kcal /
1866 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Turkey Chili
45 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Vegetarian Chili
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min