Urządzenia i Akcesoria
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
panko1 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
water32 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
wild rice6 oz
-
bell peppers, mixed (red and yellow)6
-
olive oil divided2 tbsp
-
red onions in pieces4 oz
-
garlic cloves3
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
breakfast turkey sausages uncooked, casings removed, diced (½ in.)10 oz
-
cream cheese cubed2 oz
-
baby spinach3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1866 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Mediterranean Chicken
35 min
Tortilla Soup
25 min
Turkey Chili
45 min
Chicken Fajita Soup
50 min