Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers

Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers

4.5 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • Monterey Jack cheese cubed
    3 oz
  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
  • panko
    1 oz
  • fresh thyme leaves only
    10 sprigs
  • water
    32 oz
  • salt to taste, divided
    1 ½ tsp
  • wild rice
    6 oz
  • bell peppers, mixed (red and yellow)
    6
  • olive oil divided
    2 tbsp
  • red onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    3
  • cremini mushrooms sliced (¼ in.)
    8 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • breakfast turkey sausages uncooked, casings removed, diced (½ in.)
    10 oz
  • cream cheese cubed
    2 oz
  • baby spinach
    3 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 446 kcal / 1866 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...