Urządzenia i Akcesoria
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
panko1 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
water32 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
wild rice6 oz
-
bell peppers, mixed (red and yellow)6
-
olive oil divided2 tbsp
-
red onions in pieces4 oz
-
garlic cloves3
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
breakfast turkey sausages uncooked, casings removed, diced (½ in.)10 oz
-
cream cheese cubed2 oz
-
baby spinach3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1866 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.