Urządzenia i Akcesoria
Golden Beet Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1417 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Hummus
10 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Basil Pesto
10 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Steamed Fennel Bulbs
20 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min