Golden Beet Gazpacho
TM6 TM5

Golden Beet Gazpacho

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 40 oz water
  • 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
  • 3 oz yellow bell pepper
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz shallot
  • ½ oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
    lub ½ oz white wine vinegar
  • 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
  • 4 oz Manchego cheese, to taste
  • fresh parsley leaves, to garnish
  • croutons, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2051.6 kJ / 490.3 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
31.2 g
Tłuszcz
37.2 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
8.4 g
Sód
1417 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy