
Urządzenia i Akcesoria
Golden Beet Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
sherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
490.3 kcal /
2051.6 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
1417 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ratatouille
40 min
Minestrone
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Hummus
10 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min