Urządzenia i Akcesoria
Acorn Squash Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
non-stick spray oil
-
acorn squash halved, seeds removed (approx. 2-3)64 oz
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
Gruyère cheese cubed3 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
yellow onions in pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
baby spinach divided8 oz
-
cream cheese softened and cubed4 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
red bell pepper de-seeded, de-stemmed, sliced (¼ in.)1
-
pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Ratatouille
40 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Blueberry Cobbler
1 godz.
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
5-Second Rainbow Salad
5 min