Urządzenia i Akcesoria
Acorn Squash Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
non-stick spray oil
-
acorn squash halved, seeds removed (approx. 2-3)64 oz
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
Gruyère cheese cubed3 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
yellow onions in pieces8 oz
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
baby spinach divided8 oz
-
cream cheese softened and cubed4 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
red bell pepper de-seeded, de-stemmed, sliced (¼ in.)1
-
pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Southwest Quinoa
40 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min