Porridge con pomodorini e basilico

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di fiocchi di avena senza glutine
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di burro
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 4 - 5 mozzarelline ciliegine (75 g circa)
  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate spezzettate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 122 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 934 kJ / 223.2 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...