Wersje kompatybilne
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di burrata
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pesche a spicchi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 6 - 8 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1449.8 kJ / 346.5 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 769.1 mg
Alternatywne przepisy
Cous cous con sgombro e olive
30 Min
Tris di salse per aperitivo
30 Min
Insalata di finocchi e mela
20min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 godz. 20 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Porri con salsa di soia alla senape
45 Min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min