Frittelle di quinoa e cime di rapa

Frittelle di quinoa e cime di rapa

4.9 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1250 g di acqua
  • 120 g di cime di rapa a pezzi
  • 150 g di chicchi di quinoa lavata e scolata (vedere consigli)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di pane raffermo a pezzi
  • 1 uovo medio (circa 60 g)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • olio di semi di arachide q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 291.3 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 1364 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...