Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 619.1 mg
Alternatywne przepisy
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 Min
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1 Std.
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 Min
Palline energetiche di avena e carote
50 Min
Bowl vegan con quinoa e verdure
1 Std. 20 Min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30min
Hummus al riciclo di verdure
10 Min
Porridge con bevanda a base di soia e frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
25 min
Pancakes proteici alla banana
30 Min