Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 619.1 mg
Alternatywne przepisy
Spaghetti broccoli e noci
40min
Hummus al riciclo di verdure
10 Min
Burger di barbabietola
1 Std.
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 Std. 30 Min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 Min
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20min
Pasta choux (vegan)
2 Std.
Formaggio (vegan)
8h 20min
Hummus
10 Min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min