Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés

Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés

3.8 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de tomates cœur de bœuf (4 pièces de 200 g et 9 cm chacune)
    800 g
  • de persil frais
    3 - 5 brins
  • gousses d'ail
    2
  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de poivrons rouges coupées en morceaux (3 cm)
    250 g
  • de paprika fumé, moulu
    ½ c. à café
  • cube de bouillon de légumes émietté
    1
  • de piment en poudre
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de quinoa 4 minutes de temps de cuisson
    15 g
  • de mozzarella râpée
    100 g
  • petits œufs
    4
    4 œufs de caille
  • de poivre moulu
    3 - 4 pincées
  • de pain
    4 morceaux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 397.5 kcal / 1662.9 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 21.1 g
Węglowodany 33.7 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1008.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...