Salade de farfalle au pesto de poivron

Salade de farfalle au pesto de poivron

4.8 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Les farfalle
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive
    1 ½ c. à soupe
Le pesto de poivrons
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • feuilles de basilic frais
    10
  • de pignons de pin
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de poivrons rouges grillés, en conserve
    100 g
  • d'eau
    1500 g
  • de gros sel
    10 g
  • d'olives coupées en rondelles
    50 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 585.5 kcal / 2458 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 29.2 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...