Salade de farfalle au pesto de poivron

Salade de farfalle au pesto de poivron

4.4 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Les farfalle
  • 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 3 œufs
  • 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
Le pesto de poivrons
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 10 feuilles de basilic frais
  • 50 g de pignons de pin
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve
  • 1500 g d'eau
  • 10 g de gros sel
  • 50 g d'olives coupées en rondelles
  • 150 g de tomates cerise coupées en deux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 2458 kJ / 585.5 kcal
Tłuszcz 29.2 g
Błonnik 5.8 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...