One pot pasta aux légumes du soleil

One pot pasta aux légumes du soleil

2.4 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de parmesan en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g de pâtes sèches semi-complètes
  • 150 g de courgettes en dés
  • 100 g de tomates cerise
  • ½ poivron rouge en lamelles
  • ½ bouquet de basilic frais ciselé
  • 40 g de pignons de pin
  • 1200 g de bouillon de légumes
  • 10 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 251.2 mg
Białko 21.6 g
Kalorie 2376.3 kJ / 568 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 87 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...