
Urządzenia i Akcesoria
Poulet pané à la noix de coco, wok de légumes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons rouges coupés en deux120 g
-
de carottes entières300 g
-
de patates douces en morceaux650 g
-
d'eau400 g
-
de farine de blé80 g
-
de lait de coco120 g
-
œuf battu1
-
de noix de coco râpée70 g
-
de chapelure50 g
-
d'escalopes de poulet (4-5 escalopes)500 g
-
de beurre10 g
-
d'huile30 g
-
de sel4 pincées
-
de poivre moulu4 pincées
-
coriandre fraîche ciselée, pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
663 kcal /
2772.5 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Sód
970.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja