Poulet pané à la noix de coco, wok de légumes

Poulet pané à la noix de coco, wok de légumes

4.5 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 300 g de carottes entières
  • 650 g de patates douces en morceaux
  • 400 g d'eau
  • 80 g de farine de blé
  • 120 g de lait de coco
  • 1 œuf battu
  • 70 g de noix de coco râpée
  • 50 g de chapelure
  • 500 g d'escalopes de poulet (4-5 escalopes)
  • 10 g de beurre
  • 30 g d'huile
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • coriandre fraîche ciselée, pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 970.5 mg
Białko 40 g
Kalorie 2772.5 kJ / 663 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...