Saumon et sauce aux petits pois

Saumon et sauce aux petits pois

3.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 800 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 3 - 5 pincées de poivre noir moulu et 1/4 de c. à café
  • 10 g de feuilles de persil frais
  • 450 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur, puis tranchés (5 mm)
  • 200 g de courgettes en rondelles (4 cm)
  • 60 g d'eau
  • 150 g de petits pois frais ou surgelés
  • 180 g de mascarpone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2696.7 mg
Białko 53.4 g
Kalorie 2847.7 kJ / 680.6 kcal
Tłuszcz 41.9 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 25.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...