Saumon et sauce aux petits pois

Saumon et sauce aux petits pois

3.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de filet de saumon frais, paré et désarêté
    800 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir moulu et 1/4 de c. à café
    3 - 5 pincées
  • de feuilles de persil frais
    10 g
  • de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur, puis tranchés (5 mm)
    450 g
  • de courgettes en rondelles (4 cm)
    200 g
  • d'eau
    60 g
  • de petits pois frais ou surgelés
    150 g
  • de mascarpone
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 680.6 kcal / 2847.7 kJ
Białko 53.4 g
Tłuszcz 41.9 g
Węglowodany 25.1 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 2696.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...