Curry rosso con anatra e noodles

Curry rosso con anatra e noodles

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di vermicelli di riso
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolla a metà e poi a fette (0,5 cm)
  • 1 - 2 peperoncini piccanti freschi (circa 20 g), a fette
  • 80 - 90 g di pasta di curry rosso (vedere consigli)
  • 300 g di verdure miste a pezzi (2 cm), (cimette di cavolfiore, sedano rapa, zucca, porro ecc.)
  • 50 g di funghi shiitake freschi a fette
  • 600 g di acqua
  • 2 cucchiai di salsa di pesce
  • olio di semi di arachide q.b.
  • 250 g di latte di cocco
  • 2 petti d'anatra con la pelle
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • fiori edibili (opcjonalnie)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1086.3 mg
Białko 24.3 g
Kalorie 1905.4 kJ / 455.4 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 41.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...