
Urządzenia i Akcesoria
Cod with Citrus Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
orange1
-
anise seeds1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water25 oz
-
potatoes cut into pieces14 oz
-
cod fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
unsalted butter plus extra to grease3 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)14 oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
457.7 kcal /
1915 kJ
Białko
45.1 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Sód
439.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Ratatouille
40 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Minestrone
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Vegetable Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min