
Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
330.8 kcal /
1383.9 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
655.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Quiche Lorraine
50 min
Ratatouille
40 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Green Smoothie
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Rustic Bread
2 godz.
Spanish Rice
30 min