Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
655.2 mg
Białko
17 g
Kalorie
1383.9 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Yam Gratin
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min