Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
655.2 mg
Białko
17 g
Kalorie
1383.9 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nut Milk
10 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Tofu Stew
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min