Baked Spinach and Eggs

Baked Spinach and Eggs

4.2 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • frozen spinach leaves defrosted
    20 oz
  • hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 ½ oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • all-purpose flour
    1 ½ oz
  • milk
    17 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • ground nutmeg to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 tsp
  • large eggs
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 330.8 kcal / 1383.9 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Sód 655.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...