Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4 fillets, approx. ¾ in. thick)16 - 28 oz
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced, divided10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
7 oz cream cheese, in piecesspreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2581.4 mg
Białko
54.6 g
Kalorie
3119.1 kJ /
745.5 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Cake
1 godz.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Mashed Potatoes
50 min
Cauliflower Gratin
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min