Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4 fillets, approx. ¾ in. thick)16 - 28 oz
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced, divided10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
7 oz cream cheese, in piecesspreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2581.4 mg
Białko
54.6 g
Kalorie
3119.1 kJ /
745.5 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Vegetable Soup
35 min
Lemon Bundt Cake
2 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min