Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to taste
- 21 oz potatoes, cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)
- ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 1 lemon, preferably organic
- 4 fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 3 ½ oz shallots, halved
- 10 ½ oz button mushrooms, sliced
- 2 oz dry white wine
- 2 oz cream
-
7
oz spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
lub 7 oz cream cheese, in pieces - 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5201.9 kJ / 1243.3 kcal
- Białko
- 99.2 g
- Węglowodany
- 35.6 g
- Tłuszcz
- 75.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1457.6 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable Soup
35min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Creamy Mushroom Soup
25min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min