![Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91F62B3E-A8F1-435F-A684-D6EF92301E93/Derivates/CB13F38F-9D1B-4F04-A024-365D6BB5BEA3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to taste
- 21 oz potatoes, cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)
- ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 1 lemon, preferably organic
- 4 fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 3 ½ oz shallots, halved
- 10 ½ oz button mushrooms, sliced
- 2 oz dry white wine
- 2 oz cream
-
7
oz spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
lub 7 oz cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5201.9 kJ / 1243.3 kcal
- Białko
- 99.2 g
- Węglowodany
- 35.6 g
- Tłuszcz
- 75.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1457.6 mg
Alternatywne przepisy
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Bolognese Sauce
1h 10min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min