
Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)4
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1243.3 kcal /
5201.9 kJ
Białko
99.2 g
Tłuszcz
75.9 g
Węglowodany
35.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
25.3 g
Sód
1457.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetable Soup
35 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Ratatouille
40 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Apple Cake
1 Std.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min