Urządzenia i Akcesoria
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
carrots14 oz
-
zucchini small, unpeeled14 oz
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
54.4 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
287.7 kJ /
68.8 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Apple Sauce
20 min
Ratatouille
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Vegetable Soup
35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Apple Cake
1 godz.