![Stuffed Vegetables Stuffed Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/586C99E4-2330-4331-9489-76233054C619/Derivates/53CDACA6-204D-47CD-9A96-B60898AA8D51.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 zucchini (approx. 4.5 oz ea.)
- 2 eggplants (approx. 14 oz ea.)
- 2 white onions (approx. 4 oz ea.)
- 18 oz water
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 3 ½ oz bread crumbs
- 10 fresh basil leaves
- 1 large egg
- 1 oz whole milk
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1126.9 kJ / 269.4 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 11.5 g
- Sód
- 520.7 mg
Alternatywne przepisy
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Tofu Stew
30min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Spanish Rice
30min