Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
zucchini (approx. 4.5 oz ea.)2
-
eggplants (approx. 14 oz ea.)2
-
white onions (approx. 4 oz ea.)2
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
whole milk1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.7 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1126.9 kJ /
269.4 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minestrone
45 min
Ratatouille
40 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min