Stuffed Vegetables

2.9 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • zucchini (approx. 4.5 oz ea.)
    2
  • eggplants (approx. 14 oz ea.)
    2
  • white onions (approx. 4 oz ea.)
    2
  • water
    18 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle
    ½ oz
  • bread crumbs
    3 ½ oz
  • fresh basil leaves
    10
  • large egg
    1
  • whole milk
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 520.7 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 1126.9 kJ / 269.4 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 43.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...