
Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
zucchini (approx. 4.5 oz ea.)2
-
eggplants (approx. 14 oz ea.)2
-
white onions (approx. 4 oz ea.)2
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
whole milk1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
269.4 kcal /
1126.9 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
43.5 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
520.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Minestrone
45 min
Ratatouille
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Vegetable Soup
35 min
Apple Cake
1 godz.
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.