Urządzenia i Akcesoria
Garbanzo Bean Soup with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
fresh spinach roughly chopped, as needed10 ½ oz
-
dried garbanzo beans3 ½ oz
-
water divided28 oz
-
salt1 tsp
-
yellow onions in pieces (1 in.)7 oz
-
olive oil1 oz
-
carrots sliced (1 in.)9 oz
-
garlic cloves3
-
turnips (opcjonalnie) in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
429 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2h 20min
Asparagus Cream Soup
25min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Vegetable Soup
35min
Vegetarian Chili
50min