Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
751.1 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Minestrone
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Ratatouille
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Vegetable Soup
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min