
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
fresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
418.5 kcal /
1750.8 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
58.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
751.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Tofu Stew
30 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min