Tagliatelle with Porcini Mushrooms
TM6 TM5

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

3.9 (15 ocen)

Składniki

  • 1 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 4 ½ oz fresh porcini mushrooms, sliced
    lub 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • 4 oz fresh mushrooms, sliced
  • 1 ¼ tsp salt, divided
  • 43 oz water
  • 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
  • 1 - 2 pinches freshly ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1750.8 kJ / 418.5 kcal
Białko
11.6 g
Węglowodany
58.6 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
3.1 g
Sód
751.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy