Tagliatelle with Porcini Mushrooms

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

3.9 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves only
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil divided
    2 oz
  • fresh porcini mushrooms sliced
    4 ½ oz
    1 ½ oz dried porcini mushrooms, sliced
  • fresh mushrooms sliced
    4 oz
  • salt divided
    1 ¼ tsp
  • water
    43 oz
  • tagliatelle (long dried egg pasta)
    10 ½ oz
  • freshly ground black pepper
    1 - 2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 418.5 kcal / 1750.8 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 58.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 751.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...