Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.4 56 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • light sesame oil
    1 oz
    1 oz peanut oil
  • yellow onion halved
    3 ½ oz
  • carrots cut into large pieces (1¾ in.)
    5 ½ oz
  • bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    5 ½ oz
  • soy sauce to taste
    1 oz
  • sugar (opcjonalnie)
    2 tsp
  • large eggs
    4
  • homemade vegetable stock paste (opcjonalnie)
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    12 ½ oz
    12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    43 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)
    14 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 478 kcal / 1999.9 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 58.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 664.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...