Urządzenia i Akcesoria
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
1 oz peanut oillight sesame oil1 oz
-
yellow onion halved3 ½ oz
-
carrots cut into large pieces (1¾ in.)5 ½ oz
-
bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)5 ½ oz
-
soy sauce to taste1 oz
-
sugar (opcjonalnie)2 tsp
-
large eggs4
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste (opcjonalnie)1 heaping tsp
-
12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)12 ½ oz
-
water43 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)14 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
664.8 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1999.9 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Berry Dream
10 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Vegetable Soup
35 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Greek Style Pork Stew
50 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min