Pasta Salad with Trout and Vegetables

Pasta Salad with Trout and Vegetables

3.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • water
    36 oz
  • white wine
    7 oz
  • freshly squeezed orange juice
    3 ½ oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • skinless trout fillets
    14 oz
    14 oz skinless salmon fillets
  • frozen green peas
    7 oz
  • fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
    8 ½ oz
  • extra virgin olive oil plus 1 tbsp
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • capers rinsed
    1 oz
  • pitted black olives
    3 oz
  • cherry tomatoes quartered or halved
    13 oz
  • ground black pepper (opcjonalnie)
    1 pinch
  • lemon juice (opcjonalnie)
    ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 394.5 kcal / 1650.5 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 41.1 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 846.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...