![Pasta Salad with Trout and Vegetables Pasta Salad with Trout and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A4F5F4B-3BAA-466E-A318-A2838A274958/Derivates/DDB37B76-399C-4DDC-ACC3-F4F2FB7A9B0E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 oz water
- 7 oz white wine
- 3 ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 ½ tsp salt
-
14
oz skinless trout fillets
lub 14 oz skinless salmon fillets - 7 oz frozen green peas
- 8 ½ oz fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp
- 1 garlic clove
- 1 oz capers, rinsed
- 3 oz pitted black olives
- 13 oz cherry tomatoes, quartered or halved
- 1 pinch ground black pepper (opcjonalnie)
- ½ oz lemon juice (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1650.5 kJ / 394.5 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 41.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 846.2 mg
Alternatywne przepisy
Creamy Mushroom Soup
25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Green Smoothie
10 min
Cream Cheese Spread with Radishes
5 min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 分钟
Berry Mousse
4h 50min
Potato Pancakes
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 分钟
Berry Dream
10 min