Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
14 oz skinless salmon filletsskinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
846.2 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1650.5 kJ /
394.5 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Apple Sauce
20min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Ratatouille
40min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Lemon Bundt Cake
2h
Vegetable Soup
35min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min