
Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water14 oz
-
carrots in pieces4 ½ oz
-
celery root (celeriac) in pieces2 oz
-
celery leaves2 oz
-
chicken stock cube1
-
chicken breast fillets sliced (2 in. x ¾ in.)24 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms sliced5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cream3 ½ oz
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter in pieces1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
363.5 kcal /
1520.7 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
439.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Turkey Chili
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Vegetable Soup
35 min
Berry Dream
10 min
Chicken Marsala
40 min