Chicken with Creamy Vegetable Sauce
TM6 TM5

Chicken with Creamy Vegetable Sauce

4.5 (65 ocen)

Składniki

  • 14 oz water
  • 4 ½ oz carrots, in pieces
  • 2 oz celery root (celeriac), in pieces
  • 2 oz celery leaves
    lub 2 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 chicken stock cube
    lub 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 24 oz chicken breast fillets, sliced (2 in. x ¾ in.)
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 5 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 1 oz all-purpose flour
  • 3 ½ oz cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce (opcjonalnie)
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter, in pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1520.7 kJ / 363.5 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
13.2 g
Tłuszcz
15.4 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
2.3 g
Sód
439.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy