Urządzenia i Akcesoria
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 pieces
Składniki
Grain free wraps
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)150 g
-
milk160 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry60 g
-
egg1
-
arrowroot flour170 g
-
sea salt1 tsp
Filling
-
zucchini (approx 150 g), trimmed½
-
carrot (approx 150 g), peeled and trimmed1
-
red onion50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
can kidney beans rinsed and drained800 g
-
water100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
tomato paste20 g
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes diced2
-
guacamole to serve (see Tip)
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1178.3 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2059.8 kJ /
492.3 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
53.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Sicilian prawn salad
40 min
Chunky guacamole
10 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Zucchini cheddar slice
45 min