Urządzenia i Akcesoria
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 pieces
Składniki
Grain free wraps
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)150 g
-
milk160 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry60 g
-
egg1
-
arrowroot flour170 g
-
sea salt1 tsp
Filling
-
zucchini (approx 150 g), trimmed½
-
carrot (approx 150 g), peeled and trimmed1
-
red onion50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
can kidney beans rinsed and drained800 g
-
water100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
tomato paste20 g
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes diced2
-
guacamole to serve (see Tip)
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1178.3 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2059.8 kJ /
492.3 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
53.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 godz. 10 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Vegan almond dip
5 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Healthy chocolate mousse
10 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min