Urządzenia i Akcesoria
Firecracker stuffed butternut pumpkin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Firecracker marinade
-
Sriracha sauce (see Tip)60 g
-
white miso paste60 g
-
peanut butter (see Tip)60 g
-
honey20 g
-
white vinegar10 g
-
extra virgin olive oil60 g
Pumpkin, pork and rice
-
lean pork mince500 g
-
Thai red curry paste (see Tips)4 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
fresh Thai basil leaves only3 sprigs
-
makrut lime leaves3
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)1
-
fresh lemongrass cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
jasmine rice400 g
-
coconut milk270 g
-
water630 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tip)2 tsp
-
Chinese broccoli trimmed and halved lengthways150 g
-
fresh green beans finely chopped (3 mm)100 g
-
lime cut into wedges1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh red chilli finely sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
3581.8 kJ /
856.1 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
82.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai red pork curry
35 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Open fish burgers
1 godz.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Thai green chicken curry
30 min
Thai red chicken curry
30 min
Quick massaman beef curry
40 min