Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 38.9 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 884.6 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa tabouli
12h 40min
Colourful quinoa salad
40 min
Freekeh and broad bean salad
2h 30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Superfood salmon salad
1h 5 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Brown rice salad
40 min