Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried tomato and pepita bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
258.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1058.4 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Falafel crackers
40 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Gluten free pizza base
35 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min