Sun-dried tomato and pepita bread

Sun-dried tomato and pepita bread

4.7 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • sun-dried tomatoes
    80 g
  • buckwheat groats
    140 g
  • brown rice
    200 g
  • arrowroot flour
    140 g
  • chia seeds
    40 g
  • pepitas
    40 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • water
    400 g
  • coconut sugar
    1 tbsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • olive oil
    20 g
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • eggs
    2
  • tomato paste
    2 tsp
  • water for sprinkling
  • poppy seeds for sprinkling

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 258.9 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 1058.4 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 34.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...