Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
3 ½ oz frozen green beansgreen asparagus cut into pieces (¾-1 in.)3 ½ oz
-
broccoli florets5 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion quartered2 oz
-
bell peppers (any color), cut into pieces (¾-1 in.)5 - 6 oz
-
water18 oz
-
salt1 tsp
-
paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parboiled rice (see Tip)7 oz
-
fresh mushrooms quartered3 ½ oz
-
3 ½ oz canned chopped tomatoesfresh tomatoes chopped3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
607.5 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1396.4 kJ /
333.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
68.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French Omelet for Two
30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
No ratings
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 h 45 min
Lemon Pasta
35 min
Tuscan White Bean Stew
1 h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 h 5 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min