Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2238 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
10 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Pasta Primavera
50 min
Tzatziki
20 min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Horchata "Coconut Water"
5 min
Coconut Rice Salad
1 h
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Tortilla Soup
25 min