Fettuccine with Arugula and Ricotta
TM6 TM5

Fettuccine with Arugula and Ricotta

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
    lub 2 oz pecorino romano, in pieces
  • 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled
  • 1 garlic clove (opcjonalnie)
  • ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
  • 3 ½ oz ricotta cheese
  • 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
  • water, to boil pasta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2238 kJ / 535 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy