Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2238 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Pasta Primavera
50 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Sourdough Bread
23 godz.
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Yam Gratin
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min