Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2238 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Bowl
35 min
Guacamole
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min