Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1675.5 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min