Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1675.5 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Fish and Zucchini
35 min