Urządzenia i Akcesoria
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)2 tbsp
-
chopped pecans (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
418.1 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Mediterranean Chicken
35 min
Cranberry Pear Cider
25 min
Keto Cranberry Sauce
20 min