Urządzenia i Akcesoria
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
strawberries firm and large, hulled500 g
-
rocket40 g
-
burrata cheese250 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only40 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
745.2 mg
Białko
20.4 g
Kalorie
1934.5 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Gut Immunity Shot
5 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Brak ocen
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min