Urządzenia i Akcesoria
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
strawberries firm and large, hulled500 g
-
rocket40 g
-
burrata cheese250 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only40 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
745.2 mg
Białko
20.4 g
Kalorie
1934.5 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Mexican corn salad
25 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
Spiralized Apple Fritters
35 min
Sunflower Butter
25 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
Pimm's fruit punch
2 godz. 20 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min