Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 79.6 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 2531.1 mg
Alternatywne przepisy
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Croque Madame
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Buffalo chicken wings
45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Café de Paris butter
25 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min