Urządzenia i Akcesoria
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cooked prawns cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)800 - 1000 g
-
red onion¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh dill fronds only (approx. 1 bunch)10 g
-
sour cream200 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
Tabasco® sauce2 tsp
-
lemons zested and juiced (approx. 50 g)1 ½
-
sourdough bread thickly sliced and toasted to serve
-
butter to spread (see Tips)
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2531.1 mg
Białko
47.5 g
Kalorie
4041 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
79.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Buffalo chicken wings
50 min
Southern-style chicken
40 min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 godz.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min