Urządzenia i Akcesoria
Sushi salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
sushi rice400 g
-
water900 g
-
peanut oil1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
carrots (210 g), cut into quarters2
-
sashimi grade tuna or sashimi grade salmon, cut into cubes (2 cm)150 g
-
mirin3 - 4 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
white sesame seeds or black sesame seeds1 tbsp
-
avocado flesh only, cut into cubes1
-
Lebanese cucumber peeled and cut into cubes1
-
cooked prawns (approx. 120 g), peeled15
-
soy sauce3 - 4 tbsp
-
rice wine vinegar3 - 4 tbsp
-
nori sheet cut into thin strips, for garnishing1
-
wasabi paste to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2015 mg
Białko
19 g
Kalorie
1780 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Satay noodle salad
35 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Colourful quinoa salad
40 min