Urządzenia i Akcesoria
Sushi salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
sushi rice400 g
-
water900 g
-
peanut oil1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
carrots (210 g), cut into quarters2
-
sashimi grade tuna or sashimi grade salmon, cut into cubes (2 cm)150 g
-
mirin3 - 4 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
white sesame seeds or black sesame seeds1 tbsp
-
avocado flesh only, cut into cubes1
-
Lebanese cucumber peeled and cut into cubes1
-
cooked prawns (approx. 120 g), peeled15
-
soy sauce3 - 4 tbsp
-
rice wine vinegar3 - 4 tbsp
-
nori sheet cut into thin strips, for garnishing1
-
wasabi paste to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2015 mg
Białko
19 g
Kalorie
1780 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Thai chicken wraps
40 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Guacamole
10 Min
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Roast beef and mushroom pizza
1 Std. 40 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Tuna poke bowl
1 Std.
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min