Pasta con espárragos y pimientos

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva
  • 250 g de espárragos verdes frescos sin la parte leñosa, en trozos de 2-3 cm
  • 30 g de piñones tostados
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 10 g de harina de trigo
  • 150 - 200 g de pimiento rojo en dados de aprox. 1.5 cm
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzado
  • 1 pellizco de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 300 g de pasta corta seca, tipo farfalle o mafalda
  • 200 g de nata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 65.2 mg
Białko 14.2 g
Kalorie 2749 kJ / 657 kcal
Tłuszcz 37.4 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Węglowodany 67.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...