Pasta con espárragos y pimientos

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

Espárragos
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de espárragos verdes frescos sin la parte leñosa, en trozos de 2-3 cm
    250 g
  • de piñones tostados
    30 g
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de harina de trigo
    10 g
  • de pimiento rojo en dados de aprox. 1.5 cm
    150 - 200 g
  • pastilla de caldo de verduras desmenuzado
    1
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de pasta corta seca, tipo farfalle o mafalda
    300 g
  • de nata
    200 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 657 kcal / 2749 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 37.4 g
Węglowodany 67.8 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Sód 65.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...