Guiso de verduras al azafrán

Guiso de verduras al azafrán

4.1 118 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 35 g de aceite de oliva
  • 150 g de zanahorias en rodajas de 1 cm
  • 250 g de calabacín en dados de 2 cm
  • 400 g de tomate maduro en trozos de 4 cm
  • 250 g de caldo de verduras
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 250 g de champiñones frescos laminados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 421.5 mg
Białko 3 g
Kalorie 427 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...