Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vegan Cheese
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
Sauce
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
celery cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)150 g
-
onion cut in eighths1
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.5 g
Kalorie
1346.9 kJ /
321.9 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Ginger Biscuits
40 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min