Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
TM6 TM5 TM31

Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

4.6 (75 ocen)

Składniki

  • 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 140 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 130 g dry white wine
  • 320 g risotto rice
  • 700 g liquid vegetable stock, hot
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
  • 15 g unsalted butter
  • 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
  • 1 tsp fresh thyme leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2219 kJ / 530 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
73.4 g
Tłuszcz
19.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy