Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.6 g
Kalorie
2219 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
73.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Beetroot risotto
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min