Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.6 g
Kalorie
2219 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
73.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Fennel Risotto
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min