
Urządzenia i Akcesoria
Springtime Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces120 g
-
fennel bulbs cut in pieces100 g
-
fresh green peas shelled150 g
-
red radishes quartered150 g
Pesto
-
fresh basil10 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Risotto
-
water500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice250 g
-
vegetable stock800 g
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
336 kcal /
1411 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
4 g