Springtime Risotto
TM6 TM5 TM31

Springtime Risotto

4.4 ( 18 ocen )

Składniki

  • 120 g carrots cut in pieces
  • 100 g fennel bulbs cut in pieces
  • 150 g fresh green peas shelled
    lub 150 g frozen green peas shelled
  • 150 g red radishes quartered

Pesto

  • 10 g fresh basil
  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    lub vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
  • 50 g pine nuts
  • 30 g olive oil
  • 1 pinch fine sea salt or to taste

Risotto

  • 500 g water
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 100 g onions quartered
  • 20 g olive oil
  • 250 g risotto rice
  • 800 g vegetable stock
  • 1 - 2 pinches ground black pepper or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
336 kcal / 1411 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy