Urządzenia i Akcesoria
Springtime Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces120 g
-
fennel bulbs cut in pieces100 g
-
150 g frozen green peas, shelledfresh green peas shelled150 g
-
red radishes quartered150 g
Pesto
-
fresh basil10 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Risotto
-
water500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice250 g
-
liquid vegetable stock800 g
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1411 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Curry and Coconut Risotto
35 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Fennel Risotto
35 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min