Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Vegetable Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
40 g lard, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasingunsalted butter diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing40 g
-
wholemeal flour150 g
-
water ice cold2 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered60 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil25 g
-
courgettes cut in pieces (1 cm)70 g
-
frozen green peas50 g
-
leeks sliced (1 cm)50 g
-
grated mozzarella50 g
-
cherry tomatoes halved10
-
soy cream120 g
-
large eggs2
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
dried oregano¼ tsp
-
fresh basil leaves to taste, for serving8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.2 g
Kalorie
1148 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Pea Quiche
1 godz.
Chickpea Gratin
1 godz.
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min