Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Sacher Torte
3 godz. 20 min
Fruit Jelly Domes
Brak ocen
Hummus
10 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Dairy-free Chocolate Sauce
5 min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Yoghurt Cake
1 godz.
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 godz. 25 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.