Gluten-free Chocolate Cake with Nuts

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices

Składniki

Sponge
  • medium eggs
    6
  • blanched almonds
    100 g
  • walnuts, halved
    100 g
  • hazelnuts, with skin
    100 g
  • cocoa powder
    20 g
  • sugar
    80 g
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
  • icing sugar
    100 g
  • cocoa powder
    30 g
  • hazelnut paste gluten-free
    50 g
  • cream cheese
    100 g
  • mixed whole nuts for decorating

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 401.4 kcal / 1679.5 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...