Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Vegan Bolognese
50 min
Courgetti Carbonara
40 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Yoghurt Cake
1 godz.
Gluten-free Blondies
1 godz. 20 min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 godz. 5 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.