Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Jelly Domes
Keine Bewertungen
Creamy Feta Dip
5 Min
Raspberry Turnovers
2 Std.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Gluten-free Blondies
1 Std. 20 Min
Gluten-free Bread
3 Std. 20 Min
Power Muesli
25 Min
Berry Chia Jam
30 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Express Strawberries Dessert
5 Min
Biscoff Cheesecake
6 Std. 20 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min