Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Rainbow Ice Lollies
10 godz.
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Pears in Orange Syrup
30 min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 godz. 30 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Brak ocen
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Gluten-free Bruschetta
3 godz.
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Crocodile Cupcake Cake
2 godz.
Alcohol-free Berry Mojito
Brak ocen
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min