Urządzenia i Akcesoria
Brioche Berry Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
white chocolate broken in pieces200 g
-
brioche loaf large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)1
-
mixed berries, frozen400 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour10 g
-
crème fraîche450 g
-
medium eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
vanilla ice cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.3 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
2900.2 kJ /
693.2 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
84.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 godz. 50 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min