Brioche Berry Pudding
TM6 TM5 TM31

Brioche Berry Pudding

4.7 (68 ocen)

Składniki

  • 200 g white chocolate, broken in pieces
  • 1 brioche loaf, large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)
  • 400 g mixed berries, frozen
  • 80 g caster sugar
  • 10 g plain flour
  • 450 g crème fraîche
  • 3 medium eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • icing sugar, for dusting
  • vanilla ice cream, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2900.2 kJ / 693.2 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
84.7 g
Tłuszcz
33.3 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Błonnik
3.6 g
Sód
411.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy